Hvordan opprette du en myWallbox-konto og logger inn

Hvis du allerede er registrert bruker, bruker du e-postadressen og passordet til å logge deg på appen.

Du trenger en konto for å få tilgang til Wallbox-appen ved første gangs bruk.

Klikk på Registrering før du fyller ut de personlige opplysningene dine i registreringsskjemaet.

• Bekreftelsen spretter opp som en melding på skjermen

• I innboksen mottar du en e-post for å bekrefte kontoen din.
  • Sjekk søppelpost hvis du ikke har fått e-posten.
  • Når e-posten er åpen, klikker du på Bekrefte for å bruke kontoen.