Dersom du har en skjerm av typen "2N Indoor Touch 2.0" med Smartly app, er det en egen prosedyre for å få endret denne til ny "Smartly Home" app:

1. Logg ut av gammel app, og fjern tastaturet fra skjermen ved å trykke på trekanten nede på skjermen

2. Trykk "Glemt epostadresse" (eller "forgotten email?") for å åpne en nettleser

2. Skriv inn http://app.smartly.no/2n i adressefeltet dersom du ikke kom dit

3. Trykk på "Siste versjon Smartly Home" - dette starter nedlasting av ny app

4. Dra ned oppe til venstre på skjermen for å få fram listen med nedlastinger

5. Trykk på den nedlastede filen (i skrivende stund: smartly_647.apk)

6. Trykk "INSTALLER" for å installere app-en.

7. Når appen er installert - trykk Hjem-knappen (sirkel) for å få opp valg av Launcher

8. NB! Velg "Smarly Home" eller "Launcher" som Launcher - IKKE Smartly Home Display

9. Gjenta valg av launcher ved å trykke på sirkelen en gang til, og sett "Smartly Home" som permanent launcher.

Video: