Når systemet ditt har blitt oppgradert, vil du motta en mail med denne informasjonen:

Ditt Smartly-system har blitt oppgradert. Du må  laste ned en ny app til telefonen og opprette en ny brukerkonto Ved opprettelse av brukerkonto godtar du Alminnelige vilkår for avtale om levering av Smartly produkter/tjenester.

Opprett brukerkonto her

Last ned den nye appen her

Dersom du har Smartly-skjerm (nettbrett fra Smartly) vil operativsystemet oppgraderes og en ny app vil erstatte den du benytter i dag. Oppdateringen vil startes automatisk, men du må fullføre installasjonen for å ta i bruk ny app.

Du finner veiledning for det du må gjøre på https://www.smartly.no/oppgradert

Dersom du har spørsmål eller opplever problemer, hjelper vi deg gjerne.

Du kan ta kontakt med oss på:

Telefon: 51 90 80 90

Epost: support@smartly.no

Dette er en automatisk generert e-post fra Smartly AS. Svar på denne mailen vil ikke bli lest.

Denne invitasjonen vil utløpe om 14 dager hvis den ikke blir brukt.

Med vennlig hilsen

Smartly AS