Noen ganger er det behov for å oppdatere programvaren i panelet, og normalt vil det komme en beskjed om at oppdatering er tilgjengelig. Dersom denne meldingen ikke kommer opp, kan du få panelet til å sjekke etter oppdatering på en av disse måtene:

MERK: Dersom versjonen som står nede til høyre på skjermen er 5.37.4 (som på bildet under) trenger du ikke oppdatere.

Metode 1 - Oppgradering fra Innstillinger
  1. Trykk på "Meny" oppe til høyre
  2. Trykk på "Bytt hus" helt nederst i menyen. Nederst til høyre på denne siden ser du hvilken versjon du har. Fra 1. mars 2020 skal du ha versjon 5.37.4.
  3. Trykk på "Innstillinger".
  4. Du skal få beskjed om "Oppdatering er tilgjengelig" og trykke "Last ned". Når oppdateringen er lastet ned trykker du på "Oppdater".
    1. Hvis du ikke hadde versjon 5.37.4 i steg 2 og får beskjed om "Du har den nyeste tilgjengelige versjonen", må du gå til Metode 2.
  5. Styringspanelet starter på nytt og installerer oppdateringen. Når Smartly appen viser er oppdateringen ferdig.
Metode 2 - Oppgradering med oppdateringsapp (Se video under)
  1. Trykk på "Meny" oppe til høyre
  2. Trykk på "Logg ut"
  3. Trykk på "Glemt passord?"
  4. Skriv inn "app.smartly.no" i adressefeltet øverst
  5. Nederst på siden trykker du på snarveien "Trykk her for å oppdatere Smartly skjerm"
  6. Dra fingeren ned fra øvre venstre hjørne for å se listen over filer som er lastet ned. Trykk på "systemupdate.apk"
  7. Trykk "Installer"
  8. Trykk "Åpne"
  9. Trykk på "(No vendor selected)" og velg "Smartly" som vendor i nedtrekkslisten.
  10. Trykk på den oransje knappen "Change vendor"
  11. Trykk på knappen "Check for updates now"
  12. Styringspanelet vil nå laste ned siste versjon, starte på nytt, installere siste versjon og være klart for bruk når skjermbildet for innlogging viser igjen.