Lad bilen med billig strøm

Med ladetjensten fra Smartly kan laderen automatisk finne de mest fordelaktige tidspunktene å lade på, basert på markedets strømpris og eventuelt egenprodusert energi (hvis du for eksempel har installert solceller.)

På denne måten sørger du for å lade mye når strømmen er billigst, og mindre når strømmen har en høyere pris.

Tjenesten er utviklet av Smartly og kan styres i Smartly-appen. Du kan overstyre tjenesten dersom du har behov for maks ladeeffekt på mindre gunstige tidspunkt. Du kan også når som helst starte og stoppe ladingen.