Hvordan fikse push notifikasjon på Huawei and Honor mobiltelefoner? (Gjelder også Samsung Galaxy J3)

Huawei android telefoner benytter en meget agressiv batterisparing. Disse funksjonene som er laget av Huawei kan gjøre at det ikke er mulig å motta anrop fra porttelefonisystemet når dette kjører i bakgrunnen.

For å løse dette følger du trinnene nedenfor:

1. Gå til Settings -> Advanced settings -> Battery manager -> Protected apps, finn frem Smartly i listen og velg å beskytte denne appen. Dette hindrer at telefonen stenger ned muligheten for push fra Smartly appen.

2. Gå til Settings -> Apps -> advanced -> Ignore battery optimizations, finn frem Smartly appen og  velg å ignorere denne. Ignorer advarsel, det å ignorere betyr her at batteri optimaliseringen ikke skal stenge ned Smartly appen.

3. Gå til Settings -> Notification panel & status bar -> Notification centre, finn frem Smartly appen og aktiver "allow notifications" og sett også prioritet til skjerm. Du må også aktivere prioriteringen.

4. Start telefonen på nytt