For å ta ned styringspanelet må du benytte et lite skruejern. Dette bruker du til å trykke inn låsetappen som er på undersiden av panelet (sitter midt på). Samtidig som du trykker lett på den så kan du trekke panelet ut i bunn. Når det er løsnet fra bunnen så kan du ta bort skruejernet. Panelet er nå løst, og du kan skyve det oppover for å ta det av festebraketten. For å montere panelet på nytt fester du panelet på festebraketten i øvre kant. Deretter trykker du det fint på plass.

I den vedlagte videoen kan du se hvordan dette gjøres.