Oversikt over aktive og planlagte driftsforstyrrelser:

Nåværende status:

Aktiv driftsforstyrrelse:

DatoStartSluttBerørt tjeneste
08.08.201911:0027.08.2019 09:00Vi opplever for tiden perioder der systemet er ustabilt, og brukerene får beskjed om at noe gikk galt ved oppstart av app. Når dette inntreffer, opplever vi at systemet er utilgjengelig i en time. Vi jobber med å forbedre funksjonen som feiler, og planlegger å ha en fiks ute tidlig neste uke. Dersom du opplever dette, vil det hjelpe å forsøke igjen etter en stund (opptil en time).

Planlagt driftsforstyrrelse:

DatoStartSluttBerørt tjeneste