For å logge inn taster du inn ditt brukernavn, dette er din epost adresse som du registrerte deg med.

Deretter taster du inn passordet som du valgte under registrering.

Trykk deretter "Logg inn"

Du blir nå logget inn i appen.

Glemt Passord:

Dersom du har glemt passord kan du trykke på "Glemt passord?"

Du vil da få opp en dialogboks som sier at den har sendt en melding til din epostadresse.

Følg instruksjonene i mailen du mottar for å sette nytt passord.

Dersom du skulle få opp denne feilmeldingen:

Da betyr det at du ikke har fylt ut epostadressen din i feltet "Brukernavn/E-post" før du trykket på "Glemt passord?"

Fyll ut dette og trykk på "Glemt passord" på nytt.