For å ta i bruk Smartly sin ladetjeneste for elbil så er det et par ting du må gjøre for å komme i gang.

Først må du registrere deg. Dette kan du gjøre ved å følge denne linken: Bestille abonnement

Når du er ferdig å registrere deg så vil registreringen bli behandlet, dette skjer innen 3 virkedager.

Så snart brukeren er opprettet hos oss vil du motta en epost fra no-reply@smartly.no som vil se slik ut:

Trykk på "Change Password" for å sette ditt personlige passord som du senere skal benytte for å logge på Smartly appen.

Når registrering er ferdig behandlet så vil du motta en velkomstmail med nyttig informasjon. Det er først når du har mottatt denne at du kan logge på Smartly appen og finne din lader.

Etter at du har mottatt velkomstmailen så kan du laste ned Smartly appen fra App Store eller Google Play ved å trykke på bildene nedenfor.

Download on App Store

Download on Google Play

Når appen er lastet ned så kan du logge deg på med epostadressen din og passordet som du opprettet.

Du er nå klar til å benytte ladetjenesten.

NB! Dersom det er levert egen app til lader fra produsent så kan ikke denne benyttes. Man må benytte Smartly app da dette er nødvendig for autentisering og beregning av ladekostnad.