Dersom du opplever at temperaturstyringen ikke fungerer, og at varmen enten står på eller av uten å endre seg så er det sannsynligvis batteriet i romtermostaten eller gulvføler som er lavt.

Du vil kunne se dette i din Smartly app ved å gå inn på "meny" deretter "varsler". Her vil du kunne se at du har mistet kontakt med termostaten.

Du løser raskt feilen ved å bytte batterier.

Romtermostaten benytter 2 stk AAA batterier.

Du finner disse under luken på venstre side. Vipp opp denne for å skifte batteriene.

Gulvføler benytter 1 stk CR2477n

Disse finner du bak frem dekslet på sensoren

Det er ikke behov for å gjøre noe etter at du har skiftet dem. Termostaten går i normal drift av seg selv.

Har du flere slike termostater så kan det være lurt å skifte i alle samtidig.