Denne feilmeldingen indikerer at styringspanelet er ikke på nett.
Her bør en sjekke:
– At en har tilgang til internett generelt i huset (koble en laptop til samme nett og sjekke vg.no). Hvis dette er OK,
– Sjekk at firmware i styringspanelet er oppgradert (build #950).
Kunde kan sjekke dette ved å.
1. starte i øvre høyre hjørne og før fingeren ned slik at det kommen ned en «andorid» meny.
Må gjøre det 2 ganger – først kommer det en linje, deretter kommer menyen opp når kunden fører fingeren ned på ny.
2. Trykk på innstillinger
3. Gå helt ned på «om nettbrettet»
4. Trykk på ytterligere systemoppdateringer» og panelet vil oppdatere seg.
5. Når dette er utført må kunden restarte panel ved å trykke inn en binders i hullet på undersiden av panel.