• Sjekk at nettbrett eller smarttelefon har nettforbindelse.
  • Reset bridge modul for ventilasjonsanlegget og ventilasjonsanlegget ved å ta strømmen på anleggene, vente 30 sekunder og sette inn igjen støpsel.
  • For at app’en skal fungere med styring av boost-mode så må funksjonaliteten være konfigurert på ventilasjonsaggregatet. Be kunden gå til settings-> Forl. Tvunget drift. Her må tid settes til mer enn 10 minutt og luftmengde settes til maks.