Det er oppdaget en feil som kan oppstå i enkelte tilfeller om spenningen på batteriene i døren blir for lav. Da vil døren fortsette å være i strømsparemodus selv etter at døren får tilbake strømmen, og blant annet tale/video og App vil ikke fungere.

NorDans anbefaling er at man inntil videre kjører døren uten batteri installert, men heller oppbevarer et 9V batteri tilgjengelig om det skulle være nødvendig å komme inn døren mens strømmen er borte.

Følg stegene under:

1. Ta av panelet på innsiden. Det er to små skruer øverst.
  2. Ta ut batteriene
  3. Skru av og på strømtilførselen ved å ta strømmen til PoE-adapteret og sette den tilbake