Du kan sperre en nøkkelbrikke ved å gå til MinSide-siden «Brukere», velge «Nøkkelbrikker og koder» på brukeren som har mistet nøkkelbrikken og klikke «slett» ved siden av den aktuelle brikken. Nøkkelbrikken vil da ikke lenger kunne låse opp døren. Dersom du senere skulle finne nøkkelbrikken, kan du aktivere denne igjen ved å velge «Lag ny nøkkelbrikke eller kode» og følge instruksjonene.