Betjening via Styringspanel og Smartly App på telefon.

Smartly app for iOS og Android enheter finner du på http://app.smartly.no. For å logge inn i Smartly appen, benytter du samme brukernavn og passord som har blitt satt via kontrakt. Har du glemt ditt brukernavn eller trenger å få tilsendt nytt passord, benytt lenkene for å få hjelp.

IMG_7533

Motta anrop

Dersom noen ringer på, vil telefonen din ringe og gi beskjed om at det er en innkommede samtale. Du kan velge å svare, avvise eller sette på lydløs, som med et hvilket som helst annet anrop.

IMG_7526

Samtale

Når du aksepterer anropet, vil kamera aktiveres i adgangskontroll systemet og du vil kunne ha 2-veis tale og se video av den som ringer på. De som ringer på kan ikke se deg, kun du som ser de. For å låse opp døren, klikk på Lås opp-knappen i midten.

anrop

Meny

I menyen øverst til venstre har du flere valg. Behøver du bistand, vil kontaktinfo ligge klart i fliken "kundeservice" Dersom du har flere produkter fra Smartly vil du kunne velge å betjene også dem herfra.

IMG_7536