Vi har for tiden ute to apper. Dersom du er usikker på hvilken app du skal benytte så ta kontakt.

Smartly Classic App; denne benyttes av alle som har smarthusinstallasjon pr i dag:

Download on App Store
Download on Google Play

Smartly App; er vår nye app for for elbillading og smarthusinstallasjoner som er på ny gateway:

Download on App Store
Download on Google Play

Etter at applikasjon er installert så logger du inn med ditt brukernavn og passord.

Dersom du ikke har brukernavn eller passord så kan du opprette en sak så vil vi hjelpe deg med å opprette dette.