Minside.

Innlogging

For å administrere ditt Smartly kundeforhold og administrere din smarte dør, må du logge inn på minside.

minside.smartly.no

Brukernavnet (e-post) og passordet er det samme du benyttet eller opprettet i NorDan installasjons appen.

Startside

Når du har kommet inn er du klar til å begynne å administrere ditt kundeforhold.

Feil brukernavn eller passord

Dersom du ikke kommer inn på Min side, kan du trykke «glemt passord» for å få tilsendt en lenke for å sette passord på nytt.

Dersom du ikke husker e-posten du benyttet, ber vi deg ringe vår døgnåpne kundeservice på 5190 8090.